Tjänster

Vi erbjuder

Takläggning

Våra takläggare bytar taket snabbt och effektivt till dig! Taket är den del på ett hus som är allra mest utsatt, samtidigt som dess funktion är avgörande för fastighetens välmående. Ett bra tak ska vara funktionellt, hålla tätt och stärka hemmets exteriör på ett smakfullt, effektivt och önskvärt sätt. 

Med gedigen kompetens och erfarenhet från mängder av takläggningar i Stockholm så utför våra kunniga takläggare omläggning av taktegel, ytpapp, duk, shingel, och skiffer. Vi har resurser att rå om hela projektet från början till slut och givetvis delar vi  och våra takläggare med oss av vår kunskap genom tips och goda råd om det optimala taket för just din fastighet. Vi river bort det gamla, söker efter eventuella fuktskador och lägger slutligen det nya taket på plats inom utsatt tid och budget.

 

Tips till dig som ska lägga nytt eller byta tak

 •  Anlita hjälp av riktiga takläggare när du skall byta tak.
  Takläggning är ett tidskrävande arbete där varje litet misstag kan ge upphov till tråkiga och kostsamma konsekvenser. Har du ingen erfarenhet av tidigare takarbeten eller känner dig minsta osäker så bör du låta våra kunniga takläggare ta på sig uppgiften att byta taket till dig.
 • Kontakta oss i tid.
  Det är inte alltid säkert att ett tak behöver bytas ut helt och hållet, men man bör inventera skicket regelbundet för att byta ut det i tid innan det börjat läcka. Fukt, mögel, röta och isloleringsproblem är något som alla husägare vill undvika. Våra experter kommer gärna ut för att hjälpa dig bedöma skicket. 
 • Välj taktyp och material med omsorg.
  Ett nytt tak är en viktig investering som både syns och märks på många olika sätt. De allra flesta väljer att fortsätta med det material som redan ligger, men i vissa fall kan det vara en god idé att byta till något annat av marknadens alla alternativ. Här gäller det dock att man förstår vilka beläggningar som passa de olika taktyperna. Vi kommer gärna med tips och råd kring både material, färg, ytbehandling och kvalitet så att du säkert får ett prisvärt och attraktivt tak som håller många år framöver.
 • Lägg en budget 
  Byte av tak kostar pengar och utan en tydlig budget kan kostnaderna skena iväg. Lägg en välplanerad budget redan tidigt i projekteringen så blir det tryggare för dig samtidigt som det blir enklare för oss att anpassa vårt arbete. Beskriv dina önskemål och bjud hem oss för besiktning så delar vi med oss av ett prisförslag. Glöm heller inte att takläggning är ROT-avdragsgillt!

 

Kontakta en kunnig takläggare i Stockholm

En viktig investering för ditt hem!

Har du funderingar på ditt nuvarande taks kondition, om det finns mer lämpade material på marknaden eller vill du ta del av ett prisförslag på arbetet du vill få utfört? Ring och prata direkt med någon av våra kunniga takläggare i Stockholm eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig.