Tjänster

Vi erbjuder

Takmålning

Börjar det bli tid för takmålning eller ommålning av yttertaket på din fastighet?
SO Tak & Plåt är experter på takmålning och målar tiotusentals kvadratmeter tak och takplåt årligen.

 

Takmålning i Stockholm

Ta hjälp av riktiga takmålare och experter som besitter många års erfarenhet och kunskap inom takmålning i Stockholm. När du vill ha ett gediget takmåleriarbete utfört som resulterar i kvalitet!

Kontakta oss för en gratis inspektion och genomgång av taket på plats samt tillhörande offert för en takmålning. Konditionen på takplåten samt typ av befintligt färgskikt kräver olika typer av förarbete och färgsystem. Detta ser våra erfarna takmålare enkelt på plats i Stockholm och kan samtidigt ge dig lite råd och tips som gäller just ditt tak.

 

Fördelar med takmålning

Det finns flera fördelar med en takmålning. Det ökar livslängden på taket och om det är ett plåttak så minskar det risken för annat slitage som exempelvis rost. Växtlighet som mossa och alger samt olika väderförhållande är saker som sliter och minskar livslängden på taket. En takmålning förlänger tiden innan det är dags att renovera eller lägga nytt tak. Genom att måla taket får man det dessutom att både se nytt och snyggt ut vilket ökar värdet på hela byggnaden och ger ett bra och välskött intryck.

 

Byta inte taket, måla om det istället

Det är inte alltid du behöver renovera eller byta ett tak som ser slitet ut. Det kan räcka med en takmålning eller försegling för att ge taket ett nytt liv. Ett nymålat tak ser nytt ut och väl skyddat mot fukt, växttlighet och UV-strålning. Det kommer att klara flera tuffa väderförhållanden en lång tid framöver innan det är dags för en takrenovering eller takläggning. SO Tak & Plåts erfarna experter och takmålare i Stockholm kan avgöra om ditt tak kan målas om eller om det måste bytas ut. Kontakta oss så kommer vi ut och tar en titt, vi är proffs på takmålning och målar tiotusentals kvadratmeter tak och takplåt årligen.