Tjänster

Vi erbjuder

Takrenovering

Takrenovering i Stockholm

En takrenovering i Stockholm kan bli aktuell av en rad olika anledningar. I somliga fall tvingas man till åtgärder på grund av att taket slitits och nötts med åren, andra renoverar taket av rent estetiska skäl. Oavsett orsak följer dock en rad viktiga beslut och ett arbete som är korrekt och fackmannamässigt utfört.

Är det dags för en takomläggning? Kontakta oss så kommer vi ut för en kostnadsfri besiktning och offert. Vi gör takomläggningar av allt från ytpapp och duk till tegel, skiffer och shingel. Självklart monterar vi även hängrännor, vindskivor, stuprör och allt som hör till takets funktion för att ämna ett komplett slutresultat. Samtliga takläggare har en lång erfarenhet och gedigen kunskap kring takrenovering och arbetet de utför med alla olika sorters tak och takomläggningar.

Vill du ha kvalitet och hjälp från takläggare som värdesätter trygghet och service? Då har du kommit rätt.

 

Takrenovering helt enligt era önskemål och förutsättningar

Att be kunniga takomläggare om hjälp med att renovera taket ger en säkerhet som kommer vara värdefull både idag och i framtiden. Takrenovering är en tidskrävande uppgift, komplex för den som aldrig tidigare utfört liknande arbete. Det är många som underskattar tiden och kraftansträngningarna som krävs för en takrenovering eller takomläggning. Det kan dessutom uppstå en hel del tråkiga och kostsamma konsekvenser om något skulle bli fel på taket.

När du anlitar oss kan känna dig trygg med att arbetet flyter på utan förseningar eller krångel samtidigt som du själv slipper utsätta dig för risker. Dessutom medföljer givetvis även en garanti på arbetet och ditt renoverade tak så att du slipper oroa dig för framtiden. Vi inleder alltid med ett hembesök där vi går igenom allt som ska göras och tillsammans kommer fram till den bästa och mest prisvärda lösningen. En god kommunikation är viktig både för din trygghet och vårt slutresultat. Det är du som kund som står i fokus genom hela projektet och vi vill mer än gärna att du känner dig delaktig, får möjlighet att ställa frågor och utrymme att förverkliga dina önskemål.

 

Takomläggning i Stockholm

Oavsett material och tak kommer en renovering eller takomläggning så småningom bli nödvändig och vi står redo att hjälpa till i och omkring Stockholm. Har du funderingar på ditt taks nuvarande kondition, är du intresserad av att ta emot ett offertförslag för att renovera taket eller skulle du vilja diskutera olika möjliga lösningar för ditt tak med någon med större kunskap? Tveka inte på att kontakta oss. Vi vet hur en takrenovering eller takomläggning ska genomföras för ett högkvalitativt resultat och har all kapacitet och kunskap för att hjälpa dig hela vägen. En takrenovering är alltid en bra investering eftersom det höjer värdet på huset eller fastigheten.